Magyarország Hivatalos Valvoline és Sonax Márkaképviselete

Csaknem 50 éve az autóiparban

“Legfőbb értékünk az kölcsönös bizalmon nyugvó személyes kapcsolat.” 

A családi vállalkozás gyökerei a 1971-as évekig nyúlik vissza, amikor is Szabó Imre a jelenlegi tulajdonos édesapja megalapította autós boltját az egykori Moszkva téren. 

A 10 m2-es nagy sikerű boltot később a fiúk vettek át és autó alkatrész bolt hálózata fejlesztettek a 2000-es években Start Autó néven. 

A bolt hálózat eladását követően Tamás megalapította az Oil Hungary Kft-t, ahol hivatalos importőri fokozatban látja el számos világmárka képviseletét, fiai segítségével. 

 

SONAX a Legjobb Autóápolási Márka

Az Auto Bild olvasók 68% -a szerint a SONAX az első számú az autóápolási termék gyártók között. Ezzel 2016-ban immáron a negyedik alkalommal jár az élen a vörös logóval rendelkező márka.

 

Az autóápolás jövője itt kezdődik

Soha azelőtt nem voltak a SONAX autóápolási termékek olyan hatékonyak és könnyen alkalmazhatók, mint ma. Ez a több mint 65 éves tapasztalat és a német piacvezető gyártó széles körű szakértelmének eredménye.

 

Kutatás és Fejlesztés

A SONAX termékek a "Made in Germany" maximális minőségét képviselik! Ezt hangsúlyozza a számtalan sikeres teszt és díj is, melyet a független DEKRA, TÜV vagy GTÜ intézmények minden évben adtak a SONAX termékeknek.

 

Fenntarthatóság

A SONAX termékfejlesztései során nagy jelentőséget tulajdonít a környezet- és az egészségvédelemnek, ezt az EN ISO 14001 szabvány tanúsítványa is megerősíti.  

 

150 ÉVNYI TAPASZTALAT ÉS TUDÁS

A Valvoline a világ első és egyben legnagyobb múltra visszatekintő kenőanyag márkája. Ez a tény önmagában is különlegessé teszi Valvoline-t és tükrözi azt a szemléletet, mely, biztosíték, hogy nem csupán kenőanyagot, hanem értéket szállítunk.

A világ jelentősen megváltozott mióta 1866-ban Dr. Charles Ellis bevezette Valvoline-t. A márka nem csupán fejlődött, de elindított számos úttörő és innovatív újítást is, amelyek megváltoztatták az ipar mindennapjait. A Valvoline kiemelt műszaki bizalmat élvez szerte a világon. Ennek oka, hogy felülmúlhatatlan

műszaki megoldásokat kínál a vállalkozások, valamint a felhasználók számára. Legyen részese ennek a bizalomnak és műszaki biztonságnak. Használjon Valvoline kenőanyagokat. 

 

Szolgáltatásaink

 

Olaj ajánló
Autó típusát kiválasztva kalkulátorunk megmutatja, mely kenőanyagokat javasolja szakértőnk járműéhez.

 

Olaj Analízis
Lehet, hogy meglepő, de a gépekben lévő használt olajban létfontosságú információkat talál gépparkja állapotáról. Ezáltal az esetleges későbbi problémákról még időben értesülhet, a meghibásodás és a váratlan leállások kockázatát minimálisra csökkentheti. 

 

Veszélyes hulladék elszállítás

Minden szerviztől, vagy egyéb olajat használó cégtől vállaljuk a fáradt olaj és egyéb veszélyes hulladékok begyűjtését. A tevékenységet a megfelelő engedélyekkel rendelkező alvállalkozóink végzi.


 

Marketing támogatás

Minden partnerünk számára egyedi marketing támogatást biztosítunk vásárlásai mértékének arányában. Legyen az eszköztámogatás, merchandise, POS vagy egyéb jellegű juttatás.

Akciók, promóciók Partnereink számára rendszeresen szervezünk nagysikerű akciókat és promóciókat

 

Valvoline Service Center Koncepció

A Valvoline Service Program lehetőséget nyújt a márka független garázsoknak egy erős és egységes imázs kialakítására ebben a szoros piaci környezetben.

 

Sonax Pont Koncepció

Minden nagy városban létre hozunk pontokat, ahol a Sonax autóápolási termékek széles választéka fellelhető

 

Könyvelési és számviteli szolgáltatások

Évtizedes szakmai múlttal rendelkező könyvelői csapatunk tökéletes megoldást nyújt a számvitel minden területére. Ügyfeleink számára személyre szabott figyelmet és kifinomult gondoskodást biztosítunk, annak érdekében, hogy minden rendben legyen a kijelölt határidőre. 

 

Logisztikai szolgáltatásaink

Munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon 8 és 17 óra között szállítjuk ki. A 12 óra után vagy nem munkanapon leadott rendeléseket 2 munkanapon belül teljesítjük.
Az áru átvétele történhet boltunkban (1138 Budapest, Bodor utca 5/D) vagy kiszállítással. A bolti átvétel ingyenes, a kiszállítás – tetszőleges magyarországi címre – pedig nettó 30 000 forintos rendelés érték alatt 1 850 Ft + áfa, nettó 30 000 forintos rendelés felett pedig ingyenes.

Szaküzletünkben és raktárunkban van lehetőség személyes átvételre is.

Szaküzletünk elérhetősége:

shop@oilhungary.hu

1138 Budapest, Bodor u. 5.

Telefonszám: +36 (1) 787 6569

Nyitva tartás:

H-P: 8:30- 16:30

  

Értékesítés és Menedzsment

 

Regionális Képviselet:

É-K:

Urgyán Csaba: +36 30 797 0465, ugyan.csaba@oilhungary.hu

D-K:

Szántai Ferenc: 06 30 786 7385, szantai.ferenc@oilhungary.hu

Budapest:

Kopányi Rajmund: +36 30 461 0416, kopanyi@oilhungary.hu

Sulák József: +36 30 998 8945, sulak@oilhungary.hu

É-NY:

Bartalos Attila: +36 30 797 4626, bartalos.attila@oilhungary.hu

D-NY:

Varga Csaba: +36 30 210 5442, varga@oilhungary.hu

 


Oil Hungary Kft.

Iroda és Székhely: 1138 Budapest, Dagály utca 11

Telefonszám: +36 1 9090298

Fax: +36 1 9090435

info@oilhungary.hu

adószám: 23966028-2-41

cégjegyzékszám

01 09 986873

Weboldal és webáruház cím

https://www.oilhungary.hu

Raktár: 1105 Budapest, Gyömrői út 105.

raktar@oilhungary.hu 

Oil Hungary Kft. Copyright © 2018. All rights reserved. Minden jog fenntartva!