Látogassa meg webáruházunkat, és rendeljen Valvoline kenőanyagokat, vagy lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!

Értékesítési hálózat Valvoline Webáruház

VALVOLINE – MANCHESTER CITY PARTNERSÉG

Örömmel jelentjük be, hogy a Valvoline hivatalos partnere lett a Menchester City Football Club-nak (MCFC). Kedden a Manchester City széleskörű média, PR és közösségi média hálózatán keresztül milliók számára jelentette be hivatalos nemzetközi partnerségünket. Egy többéves megállapodást kötöttünk mint a Klub Hivatalos Kenőanyag Partnere.

A partnerségen keresztül a Manchester City és Valvoline közösen fog dolgozni számos innovatív marketing kampányban, melyek példázzák a közös szenvedélyünket a fejlődés és a tökéletesség iránt.

Manchester City egy olyan klub melynek gyökerei visszanyúlnak a XIX. századra, így egy ideális partneri lehetőség – nem csak a közös múltból fakadóan, de az innováció és a tökéletes teljesítmény iránti folyamatos fejlődési vágyért is. “Folyamatosan haladni” ez lesz a kulcs motívum a szövetségünkben.”

Damain Willoughby – Partnerships of City Footbal Group Senior alelnök kommentálva az új globális partnerséget a következőeket mondta:

“A Manchester City-nél mindenki izgatott, hogy megkezdhetjük a Valvoline-al a partnerséget. Mint egy globálisan elismert szervezet, mely számos piacon jelen van, várjuk, hogy együttműködhessünk és összekapcsoljuk folyamatosan növekvő erős szurkolói bázisunkat. Az innováció és a fejlődés mindkét szervezet szívében jelen van, így a közös munka kreatív kampányokat eredményez majd melyet mindenki élvezni fog.”

Sam Mitchel, a Valvoline Vezér Igazgatója:

“Ez az erős partnerség, kiválóan alkalmas két jövő orientált globális olyan márka számára, melyek nagy múlttal rendelkeznek és elkötelezettek a közös értékteremtés iránt. Biztos vagyok benne, hogy a következő 150 évben még több izgalom lesz, ugyanis arra törekszünk, hogy  világszerte felgyorsítsuk növekedésünket.”

Craig Moughler Valvoline Senior Alelnöke:

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy csatlakozhattunk a világ legnézettebb sportjához. Mivel a labdarúgás globálisan nagyon fontos a vásárlóinknak, ez egy kiváló lehetőség  a márka építésére, reklámozásra és arra, hogy aktiváljuk a regionális és helyi piacokat a világ minden területén. Izgatottak vagyunk, hogy felszabadíthatjuk a két szóban forgó szervezet energiáit és hogy folyamatosan haladjunk előre.”

Szponzorrációnk elérhető lesz számos eszközön keresztül: Globális TV közvetítés, stadion reklám elhelyezés, partneri jog az MCFC márka használhatóságáról nyomtatott, szociális média és web anyagokban. Egyedi megvásárolhatatlan vásárlói élmények és a játékosok hozzáférése kereskedelmi célokra.

Az angol premier liga több mint 400 millió követőjével világszerte, az elmúlt 5 év legsikeresebb bajnoksága. A klubbal kötött partnerség erősen passzol a nemzetközi növekedési ambíciónkba és egy eszköz lesz arra, hogy minden régióban márkát építsük és így azonnali bizalmat teremtsünk vásárlóinkban.

A csatolt képek a partnerség hivatalos indítására lettek kifejlesztve nyugodtan felhasználhatja saját fórumain a Valvoline márka reklámozására.

Manchester City - Valvoline Partnerség

Manchester City – Valvoline Partnerség

Manchester City - Valvoline Partnerség logo

Manchester City – Valvoline Partnerség logo

Manchester City - Valvoline Partnerség

Manchester City – Valvoline PartnerségManchester City – Valvoline Partnerség logo

Vissza